Tayburn

Serveis prestats: Traducció i revisió de màrqueting financer (tecnologia financera).

“A McFelder han estat sempre fantàstics i molt amables. Són com una extensió del nostre equip; mai res els hi suposa un problema i sempre responen amb rapidesa. Tenim una relació excel·lent, realment no puc dir-ne res de dolent.”

Innovació, visió de futur, expertesa… aquests són només alguns dels termes que podríem utilitzar per descriure el nostre client Tayburn, l’agència digital enfocada a la marca més consolidada d’Edimburg. I podríem continuar, perquè hi ha moltes coses a dir sobre Tayburn, ja que porten més de 40 anys en aquest negoci (i continuen tan forts com sempre). La seva capacitat de permanència evidencia, sens dubte, l’excel·lent qualitat del seu treball, que queda impregnada a les pantalles, pàgines i embalatges d’arreu del món. Només en els darrers cinc anys, han rebut més de 100 distincions a la creativitat i l’eficiència en premis com els D&AD, The Roses Creative Awards i Marketing Society Star Awards

Els qui pensen amb una visió global mereixen el millor en un soci de traducció. Obtingui més informació sobre com el podem ajudar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú